Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

måndag 10 november 2014

Seatech jewellery!

Magdas "huvudsponsor" aqua-rel.se fortsätter sälja många armband, främst via shopparna på Bullandö och Sandhamn! Till vintern och nästa säsong hoppas vi även på ett samarbete med några butiker i centrala Stockholm. Lite nytt kommer i form av nya färger på linor och ett nytt utförande av harkenblocket .T2 carbo 18mm "narrow" som blir tunnare i profil och passar ännu bättre som armbandsdetalj! Vi kommer även att prova med Allens 20mm, ett fint block som påminner om Harken blocket



De två färger som säljer bra till Harken blocket är den blå och mörkgrå.


Ett 5mm rakt schakel passar bra till herrarnas lite större händer och den orange/grå linan är mycket snygg till sommarens solbruna armar.


Populär är även den mörkrosa/magenta färgade linan med grafitgrå kontrastfärg. Ett är med på SCA båten under volvo ocean race! 

tisdag 4 november 2014

Lite shopping!

Nya yttervant är nu beställda och nya däcksbeslag runt masten kommer sakta att fylla på "båt-hyllan" hemma i arbetsrummet. Resultat efter ett första besök i Stockholms "glädjekvarter" dvs Prästkragensväg i Saltsjöboo med Benns, One design center och Sea and sea mm.


Förutom lite smågodis så blir det nytt storskot och fall till storseglet. Spaning efter bästa pris på en AIS transponder är oxå inledd!